. (1389). رابطه جنسیت و برخی متغیر های جمعیت شناختی با احساس آنومی اجتماعی در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز. زن و مطالعات خانواده, 3(8), 55-67.
. "رابطه جنسیت و برخی متغیر های جمعیت شناختی با احساس آنومی اجتماعی در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز". زن و مطالعات خانواده, 3, 8, 1389, 55-67.
. (1389). 'رابطه جنسیت و برخی متغیر های جمعیت شناختی با احساس آنومی اجتماعی در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز', زن و مطالعات خانواده, 3(8), pp. 55-67.
. رابطه جنسیت و برخی متغیر های جمعیت شناختی با احساس آنومی اجتماعی در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز. زن و مطالعات خانواده, 1389; 3(8): 55-67.
رابطه جنسیت و برخی متغیر های جمعیت شناختی با احساس آنومی اجتماعی در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
آنومی به معنای شرایط بیهنجاری میباشد که حاصل آن، خلاء اخلاقی، تعلیق قواعد و بیقانونی است. آنومی از جمله مسائل اجتماعی ناشی از دوران گذار در هر جامعه است که البته جوان بودن جمعیت کشور ما نیز بر اهمیت آن میافزاید. احساس آنومی در این مطالعه بعنوان متغیر وابسته و رابطه آن با برخی متغیرهای مستقل از جمله سن، جنسیت، وضع تأهل و پایگاه اجتماعی- اقتصادی دانشجویان مطالعه شده است. در این تحقیق از نظریههای جامعهشناسانی مانند دورکیم و مرتون استفاده شده است. روش تحقیق پیمایش، ابزار جمعآوری دادهها پرسشنامه و جامعه آماری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و حجم نمونه 385 نفر میباشد که به صورت تصادفی طبقهای انتخاب شدهاند. برای آزمون فرضیهها از ضریب همبستگی پیرسون، آزمون t، آزمون تحلیل واریانس، آزمون تعقیبی و LSD به کار رفته است. یافتههای پژوهش حکایت از آن دارد که میزان احساس آنومی در بین دانشجویان مورد بررسی درحد متوسط به بالا است و تفاوت معنیداری بین دانشجویان گروه های سنی مختلف، دانشجویان دختر و پسر و نیز دانشجویان مجرد و متأهًل از نظر میزان احساس آنومی اجتماعی مشاهده نگردید ولی بین دانشجویان متعلق به پایگاههای اقتصادی – اجتماعی مختلف از نظر میزان احساس آنومی اجتماعی تفاوت معنی داری وجود دارد. احساس آنومی اجتماعی در بین دانشجویان متعلق به پایگاه اقتصادی- اجتماعی بالا، بیشتر از پایگاه اجتماعی- اقتصادی متوسط و پایین است.